Websitewidgets

Voeg gratis crypto en financiële websitewidgets van FX Empire toe in 3 eenvoudige stappen: 1. Kies uw gewenste widgets uit onderstaande lijst - converters, marktinfo, kalenders en meer. 2. Pas de widgets eenvoudig aan op uw websitedesign, kleuren en formaat. 3. Integratie is makkelijk, snel en gratis - u kopieert gewoon de gegenereerde code en sluit die in enkele seconden in op uw website of blog. Voor aanvullende tools en geavanceerde oplossingen, kunt u contact met ons opnemen via: info@fxempire.com
Widget voor Ico-kalender
Voeg de ICO-kalenderwidget van FX Empire toe aan uw website in 2 eenvoudige stappen. Onze ICO-kalender bevat een complete lijst van alle komende ICO's, actieve ICO's & recente ICO's (Initial Coin Offerings).
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
Nieuwsfeedwidget
Pak de nieuwsfeedwidget FX Empire en pas deze aan aan de touch & feel van uw website - stel gewenst design, formaat en kleuren in. Zodra u klaar bent met aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en sluit deze in op op site om hem op uw website zichtbaar te maken. Onze widgets zijn responsive, zodat het kiezen van het volledige formaat zowel werkt op mobiel als op desktop.
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
RSS-feed widget
Gebruik de RSS-feed van FX Empire om ons nieuws, prognoses en eductieve artikelen op uw website te vermelden in 2 eenvoudige stappen.
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
Widget voor technische analyse
Toon informatie over technische analyses van de door u geselecteerde instrumenten (valuta, commodities, indexen, aandelen & cryptovaluta) op uw website in 2 eenvoudige stappen.
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
Headertickerwidget
Zet de widget voor de headerticker van FX Empire op uw website om geüpdatete tarieven en informatie te tonen over de door u geselecteerde instrumenten (valuta, commodities, indexen, aandelen & cryptovaluta)
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
Prijsvakwidget
Zet het prijsvak van FX Empire op uw website met geüpdatete tarieven en informatie over de door u gewenste instrumenten (valuta, commodities, indexen, aandelen & cryptovaluta)
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
Marktoverzichtwidget
Neem de widget van FX Empire met het marktoverzicht van financiële instrumenten en pas deze aan aan de touch & feel van uw website - stel gewenst design, formaat en kleuren in. Zodra u klaar bent met aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en sluit deze in op op site om hem op uw website zichtbaar te maken. Onze widgets zijn responsive, zodat het kiezen van het volledige formaat zowel werkt op mobiel als op desktop.
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
Beurswidget
Gebruik de widget van FX Empire voor cryptovalutabeurzen om uw site te verrijken met informatie over de toonaangevende cryptovalutabeurzen.
VOEG TOE AAN UW WEBSITE
Valutaconverterwidget
Voeg de real-time valutaconverter van FX Empire toe aan uw website om valuta om te rekenen in 2 eenvoudige stappen.
VOEG TOE AAN UW WEBSITE