Websitewidgets

Voeg gratis crypto en financiële websitewidgets van FX Empire toe in 3 eenvoudige stappen: 1. Kies uw gewenste widgets uit onderstaande lijst - converters, marktinfo, kalenders en meer. 2. Pas de widgets eenvoudig aan op uw websitedesign, kleuren en formaat. 3. Integratie is makkelijk, snel en gratis - u kopieert gewoon de gegenereerde code en sluit die in enkele seconden in op uw website of blog. Voor aanvullende tools en geavanceerde oplossingen, kunt u contact met ons opnemen via: info@fxempire.com
Marktnoteringen (Markten & Crypto)
Pak FX Empire's cryptovaluta munten markt widget en pas hem aan op de touch & feel van uw website - stel uw gewenste ontwerp, grootte en kleuren in. Zodra u klaar bent met het aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en voegt u deze toe aan uw site en laat u deze op uw website verschijnen.
Marktoverzicht Widget (Alleen Markten)
Neem de widget van FX Empire met het marktoverzicht van financiële instrumenten en pas deze aan aan de touch & feel van uw website - stel gewenst design, formaat en kleuren in. Zodra u klaar bent met aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en sluit deze in op op site om hem op uw website zichtbaar te maken. Onze widgets zijn responsive, zodat het kiezen van het volledige formaat zowel werkt op mobiel als op desktop.
Marktoverzicht Widget (Alleen Crypto)
Pak FX Empire's cryptovaluta munten en paren marktoverzicht widget en pas hem aan op de touch & feel van uw website - stel uw gewenste ontwerp, grootte en kleuren in. Zodra u klaar bent met het aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en voegt u deze toe aan uw site en laat u deze op uw website verschijnen.
Technische Analyse Widget (Markten & Crypto)
Toon informatie over technische analyses van de door u geselecteerde instrumenten (valuta, commodities, indexen, aandelen & cryptovaluta) op uw website in 2 eenvoudige stappen.
Prijsbox Widget (Alleen Markten)
Zet het prijsvak van FX Empire op uw website met geüpdatete tarieven en informatie over de door u gewenste instrumenten (valuta, commodities, indexen, aandelen & cryptovaluta)
Prijsbox Widget (Alleen Crypto)
Pak FX Empire's cryptovaluta munt prijsbox en pas deze aan op de touch & feel van uw website - stel uw gewenste ontwerp, grootte en kleuren in. Zodra u klaar bent met het aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en voegt u deze toe aan uw site en laat u deze op uw website verschijnen.
Header Ticker Widget (Markten & Crypto)
Zet de widget voor de headerticker van FX Empire op uw website om geüpdatete tarieven en informatie te tonen over de door u geselecteerde instrumenten (valuta, commodities, indexen, aandelen & cryptovaluta)
Widget valutacalculator (Alleen Markten)
Voeg de real-time valutaconverter van FX Empire toe aan uw website om valuta om te rekenen in 2 eenvoudige stappen.
Valutacalculator Widget (Alleen Crypto)
Pak FX Empire's cryptovaluta calculator en pas hem aan op de touch & feel van uw website - stel uw gewenste ontwerp, grootte en kleuren in. Zodra u klaar bent met het aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en voegt u deze toe aan uw site en laat u deze op uw website verschijnen.
Markt Movers Widget (Alleen Crypto)
Pak FX Empire's cryptovaluta munten en paren markt movers widget en pas hem aan op de touch & feel van uw website - stel uw gewenste ontwerp, grootte en kleuren in. Zodra u klaar bent met het aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en voegt u deze toe aan uw site en laat u deze op uw website verschijnen.
Nieuws Feed Widget (Markten & Crypto)
Pak de nieuwsfeedwidget FX Empire en pas deze aan aan de touch & feel van uw website - stel gewenst design, formaat en kleuren in. Zodra u klaar bent met aanpassen, kopieert u gewoon de HTML-code en sluit deze in op op site om hem op uw website zichtbaar te maken. Onze widgets zijn responsive, zodat het kiezen van het volledige formaat zowel werkt op mobiel als op desktop.
Wisselkoeresen Widget (alleen Crypto)
Gebruik de widget van FX Empire voor cryptovalutabeurzen om uw site te verrijken met informatie over de toonaangevende cryptovalutabeurzen.
Economische Kalender Widget (Alleen Markten)
FX Empire biedt een Economische Kalender widget met een volledige lijst van de huidige en komende financiële evenementen, inclusief details en beschrijving per evenement.
ICO Kalender Widget (Alleen Crypto)
Voeg de ICO-kalenderwidget van FX Empire toe aan uw website in 2 eenvoudige stappen. Onze ICO-kalender bevat een complete lijst van alle komende ICO's, actieve ICO's & recente ICO's (Initial Coin Offerings).
RSS-feed widget
Gebruik de RSS-feed van FX Empire om ons nieuws, prognoses en eductieve artikelen op uw website te vermelden in 2 eenvoudige stappen.