Advertentie
Advertentie

Auteurs en Inhoud

Er is geen beoordeling zo waardevol als die van uw collega-handeleren. Daarom speelt de gebruikersbeoordelingssectie van de site een belangrijke rol. Wanneer een gebruiker een product of dienst heeft aanbevolen of juist negatief heeft beoordeeld is dat meestal een goede indicatie of het de moeite waard is om het bedrijf zelf uit te proberen.

Gebruikers moeten het product daadwerkelijk gebruikt en mogen niet direct verbonden zijn aan het product. FX Empire-gebruikersbeoordelingen werken met een sterrenclassificatie- en een commentaarsysteem waarmee geregistreerde gebruikers hun ervaringen delen. Op zijn beurt heeft de broker het recht om te antwoorden op de beoordelingen, zodat we eerlijkheid en een goede balans kunnen realiseren tussen broker en handelaar.

Redactionele richtlijnen gebruikersbeoordelingen

Lees deze sectie aandachtig door voordat u uw beoordeling indient

Wie kan een beoordeling schrijven?

 • U kunt alleen een beoordeling schrijven op FX Empire als u directe ervaring heeft met het werken met het bedrijf in kwestie.
 • U mag alleen schrijven over uw eigen persoonlijke ervaring. Het is niet toegestaan een beoordeling te schrijven over de ervaring van iemand anders.
 • U kunt geen beoordeling achterlaten over een broker met wie u eerder, of op dit moment, banden heeft, bijvoorbeeld een broker waar u of een familielid eigenaar van bent of voor heeft gewerkt. Ook kunt u niet schrijven over een broker die een directe concurrent is van de broker waarvan u eigenaar bent of waarvoor u werkt.
 • Om een beoordeling op FX Empire achter te laten moet u zich eerst registreren als gebruiker. U dient een profiel aan te maken en deze te koppelen aan een e-mailadres waarop wij u kunnen contacteren.

Wat niet is toegestaan

 • Het staat ons vrij om elke beoordeling te verwijderen die nep is of geschreven door medewerkers van een broker.
 • Wij tolereren geen enkele vorm van misbruik, chantage of bedreigingen tegen mensen die gebruikersbeoordelingen achterlaten op FX Empire. Waar nodig kunnen we de toegang tot onze gebruikersbeoordelingssectie blokkeren. Indien nodig zullen we de desbetreffende autoriteiten op de hoogte brengen.

Waarover moet u schrijven

 • Uw beoordeling moet gaan over uw eigen ervaring met het gebruik van de broker die u beoordeelt.
 • Wij raden u aan om specifiek te zijn en u te beperken tot feiten in uw beoordeling.
 • Als de broker u heeft gestimuleerd of direct om een positieve beoordeling heeft gevraagd in ruil voor een bonus of andere vergoeding moet u dit in uw beoordeling vermelden.Het enige geval waarin wij beoordelingen zullen verwijderen is als deze ongepast zijn of in strijd met onze gebruikersrichtlijnen. Gevallen waarin we beoordelingen kunnen verwijderen zijn onder andere:

Wanneer verwijderen wij uw beoordeling

 • Als uw gebruikersbeoordeling niet echt is of niet is gebaseerd op uw werkelijke ervaring met de broker.
 • Als uw beoordeling in strijd is met de rechten van de broker waarover u schrijft. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van geheimhoudingsplicht of intellectuele eigendomsrechten.
 • Als uw beoordeling promotioneel van aard is of geschreven is met als doel het adverteren of promoten van de broker in ruil voor financieel gewin.
 • Als u een werknemer of eigenaar bent van de broker of een concurrent van de broker waarover u schrijft.
 • Als u meerdere accounts heeft aangemaakt om de broker te beoordelen.
 • Als u beledigend taalgebruik heeft gebruikt.
 • Als uw review geen toegevoegde waarde heft.

Handel met een gereguleerde broker

BELANGRIJKE DISCLAIMERS
De inhoud op de website omvat algemeen nieuws en publicaties, onze persoonlijke analyse en meningen, en inhoud geleverd door derden, die alleen bedoeld is voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Het vormt geen, en mag niet worden gelezen als, een aanbeveling of advies om welke actie dan ook te ondernemen, inclusief het doen van een investering of het kopen van een product. Bij het nemen van een financiële beslissing dient u uw eigen due diligence-controles uit te voeren, uw eigen discretie te gebruiken en uw bekwame adviseurs te raadplegen. De inhoud van de website is niet persoonlijk aan u gericht en we houden geen rekening met uw financiële situatie of behoeften. De informatie op deze website wordt niet noodzakelijk in realtime verstrekt en is ook niet noodzakelijkerwijs nauwkeurig. De prijzen die hierin worden vermeld, kunnen worden verstrekt door marketmakers en niet door beurzen. Elke handelsbeslissing of andere financiële beslissing die u neemt, valt onder uw volledige verantwoordelijkheid en u mag niet vertrouwen op enige informatie die via de website wordt verstrekt. FX Empire biedt geen enkele garantie met betrekking tot de informatie op de website en is niet verantwoordelijk voor eventuele handelsverliezen die u zou kunnen lijden als gevolg van het gebruik van enige informatie op de website. De website kan advertenties en andere promotionele inhoud bevatten , en FX Empire kan in verband met de inhoud een vergoeding ontvangen van derden. FX Empire onderschrijft geen derde partij of beveelt het gebruik van diensten van derden aan, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw gebruik van de website of diensten van dergelijke derden. FX Empire en haar werknemers, functionarissen, dochterondernemingen en partners zijn niet aansprakelijk en zullen niet aansprakelijk zij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of enige schade als gevolg van uw gebruik van de website of vertrouwen op de informatie op deze website.
RISK DISCLAIMERS
Deze website bevat informatie over cryptocurrencies, contracten voor verschil (CFD's) en andere financiële instrumenten, en over makelaars, beurzen en andere entiteiten die in dergelijke instrumenten handelen. Zowel cryptocurrencies als CFD's zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om geld te verliezen. U dient zorgvuldig te overwegen of u begrijpt hoe deze instrumenten werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. FX Empire moedigt u aan om uw eigen onderzoek uit te voeren voordat u een investeringsbeslissing neemt, en om te voorkomen dat u investeert in een financieel instrument dat je begrijpt niet helemaal hoe het werkt en wat de risico's zijn.