FXEMPIRE
Alles
coronavirus
Stay Safe, FollowGuidance
Wereld
13,039,853Bevestigd
571,659sterfgevallen
7,587,716Hersteld
Fetching Location Data…
Advertentie
Advertentie

Beoordelingsproces

Ons doel is om onze gebruikers te voorzien van betrouwbare en objectieve informatie over financiële producten. Wij streven naar beoordelingen die niet beïnvloed zijn door onze affiliate partners, maar gebaseerd zijn op feiten en oprechte ervaringen met deze producten.

FX Empire is gratis. Lees meer over hoe we geld verdienen.

Onze werkwijze is nog volop in ontwikkeling en we zijn bezig met het vaststellen van criteria en meetinstrumenten voor de beoordelingen. Als u suggesties, opmerkingen of verbeteringen heeft, neem dan contact met ons op.

Brokers en beurzen

FX Empire is een bron van informatie over brokers en beurzen. Wij hebben gesignaleerd dat dit nodig is in de markt. Het is dan ook geen geheim dat er veel brokers zijn die met elkaar concurreren en er bovendien elke maand nieuwe brokers opduiken.

Dit maakt het werk van de kritische handelaar, al vanaf het moment dat hij een broker moet selecteren, moeilijk.

Wat zeker is is dat er geen twee brokers gelijk zijn en dat handelaren de broker moeten vinden die het beste bij hun wensen past. Hierbij heeft FX Empire uw werk gemakkelijker gemaakt. Wij hebben bergen informatie en gegevens over elke broker onderzocht en presenteren deze informatie in de vorm van gestructureerde broker reviews. Wij controleren informatie en gegevens over de handelsvoorwaarden en alle beweringen van de brokers en hun aanbod, zodat u precies weet met wie u werkt voordat u uw zuurverdiende kapitaal inbrengt.

In eerste instantie zullen brokers die vragen om een review een uitgebreide vragenlijst moeten invullen. Dit flinke document van 70 pagina’s beslaat alles van het type handelsmodel tot aan het aantal activa en een bewijs van regelgeving. Vervolgens gebruiken onze analisten dit referentiedocument om alle informatie nauwkeurig door te nemen, wat vervolgens wordt ondersteund door strenge tests en kwaliteitsborging. Dit omvat het maken van een demo trading account, het downloaden van handelsplatformen naar een computer en een mobiele telefoon en het testen van de software, het plaatsen en sluiten van transacties terwijl de activa, spreads, leverage en andere details worden gecontroleerd. Daarnaast neemt een mystery shopper contact op met de broker via live chat en e-mail om de antwoordtijd, de behulpzaamheid en de efficiëntie van de klantenservice te testen. Vaak posten we screenshots van deze correspondentie in de review om de beoordeling te ondersteunen.

Zodra alle gegevens van de broker geverifieerd zijn schrijven we een review en maken we een video waarin het product in het algemeen wordt doorgenomen en we eventuele onjuiste beweringen betwisten.

Handel met een gereguleerde broker

  • Uw kapitaal loopt risico