Advertentie
Advertentie

Auteurs en Inhoud

Ons doel is om onze gebruikers te voorzien van betrouwbare en objectieve informatie over financiële producten. Wij streven naar beoordelingen die niet beïnvloed zijn door onze affiliate partners, maar gebaseerd zijn op feiten en oprechte ervaringen met deze producten.

FX Empire is gratis. Lees meer over hoe we geld verdienen.

Onze werkwijze is nog volop in ontwikkeling en we zijn bezig met het vaststellen van criteria en meetinstrumenten voor de beoordelingen. Als u suggesties, opmerkingen of verbeteringen heeft, neem dan contact met ons op.

Brokers en beurzen

FX Empire is een bron van informatie over brokers en beurzen. Wij hebben gesignaleerd dat dit nodig is in de markt. Het is dan ook geen geheim dat er veel brokers zijn die met elkaar concurreren en er bovendien elke maand nieuwe brokers opduiken.

Dit maakt het werk van de kritische handelaar, al vanaf het moment dat hij een broker moet selecteren, moeilijk.

Wat zeker is is dat er geen twee brokers gelijk zijn en dat handelaren de broker moeten vinden die het beste bij hun wensen past. Hierbij heeft FX Empire uw werk gemakkelijker gemaakt. Wij hebben bergen informatie en gegevens over elke broker onderzocht en presenteren deze informatie in de vorm van gestructureerde broker reviews. Wij controleren informatie en gegevens over de handelsvoorwaarden en alle beweringen van de brokers en hun aanbod, zodat u precies weet met wie u werkt voordat u uw zuurverdiende kapitaal inbrengt.

In eerste instantie zullen brokers die vragen om een review een uitgebreide vragenlijst moeten invullen. Dit flinke document van 70 pagina’s beslaat alles van het type handelsmodel tot aan het aantal activa en een bewijs van regelgeving. Vervolgens gebruiken onze analisten dit referentiedocument om alle informatie nauwkeurig door te nemen, wat vervolgens wordt ondersteund door strenge tests en kwaliteitsborging. Dit omvat het maken van een demo trading account, het downloaden van handelsplatformen naar een computer en een mobiele telefoon en het testen van de software, het plaatsen en sluiten van transacties terwijl de activa, spreads, leverage en andere details worden gecontroleerd. Daarnaast neemt een mystery shopper contact op met de broker via live chat en e-mail om de antwoordtijd, de behulpzaamheid en de efficiëntie van de klantenservice te testen. Vaak posten we screenshots van deze correspondentie in de review om de beoordeling te ondersteunen.

Zodra alle gegevens van de broker geverifieerd zijn schrijven we een review en maken we een video waarin het product in het algemeen wordt doorgenomen en we eventuele onjuiste beweringen betwisten.

Handel met een gereguleerde broker

BELANGRIJKE DISCLAIMERS
De inhoud op de website omvat algemeen nieuws en publicaties, onze persoonlijke analyse en meningen, en inhoud geleverd door derden, die alleen bedoeld is voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Het vormt geen, en mag niet worden gelezen als, een aanbeveling of advies om welke actie dan ook te ondernemen, inclusief het doen van een investering of het kopen van een product. Bij het nemen van een financiële beslissing dient u uw eigen due diligence-controles uit te voeren, uw eigen discretie te gebruiken en uw bekwame adviseurs te raadplegen. De inhoud van de website is niet persoonlijk aan u gericht en we houden geen rekening met uw financiële situatie of behoeften. De informatie op deze website wordt niet noodzakelijk in realtime verstrekt en is ook niet noodzakelijkerwijs nauwkeurig. De prijzen die hierin worden vermeld, kunnen worden verstrekt door marketmakers en niet door beurzen. Elke handelsbeslissing of andere financiële beslissing die u neemt, valt onder uw volledige verantwoordelijkheid en u mag niet vertrouwen op enige informatie die via de website wordt verstrekt. FX Empire biedt geen enkele garantie met betrekking tot de informatie op de website en is niet verantwoordelijk voor eventuele handelsverliezen die u zou kunnen lijden als gevolg van het gebruik van enige informatie op de website. De website kan advertenties en andere promotionele inhoud bevatten , en FX Empire kan in verband met de inhoud een vergoeding ontvangen van derden. FX Empire onderschrijft geen derde partij of beveelt het gebruik van diensten van derden aan, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw gebruik van de website of diensten van dergelijke derden. FX Empire en haar werknemers, functionarissen, dochterondernemingen en partners zijn niet aansprakelijk en zullen niet aansprakelijk zij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of enige schade als gevolg van uw gebruik van de website of vertrouwen op de informatie op deze website.
RISK DISCLAIMERS
Deze website bevat informatie over cryptocurrencies, contracten voor verschil (CFD's) en andere financiële instrumenten, en over makelaars, beurzen en andere entiteiten die in dergelijke instrumenten handelen. Zowel cryptocurrencies als CFD's zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om geld te verliezen. U dient zorgvuldig te overwegen of u begrijpt hoe deze instrumenten werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. FX Empire moedigt u aan om uw eigen onderzoek uit te voeren voordat u een investeringsbeslissing neemt, en om te voorkomen dat u investeert in een financieel instrument dat je begrijpt niet helemaal hoe het werkt en wat de risico's zijn.