Technische Analyse 22.12.2016

  10 maanden geledenDoorGuest

  Index: CAC40

  Weerstand MLT: 5100

  Weerstand KT: 4975

  Ondersteuning MLT: 4659

  Ondersteuning KT: 4746.50

  Op korte termijn toont de uptrend van de koers van de CAC40 een kleine pauze. De laatste kaarsen hebben moeite om een nieuwe hoogtepunt te bereiken en signaleren een verzwakking van het opwaartse momentum.

  Een consolidatie op het ondersteuningsniveau op 4746.50 punten is dus mogelijk in de komende sessies. Dit is het kruispunt van de Moving Average op 20 dagen en het gewenste niveau om een nieuwe heropleving van de koers in te zetten richting het volgend weerstandsniveau op 4975 punten.

  Forex: EUR/USD

  Weerstand MLT: 1.0850

  Weerstand KT: 1.0670

  Ondersteuning MLT: 1.00

  Ondersteuning KT: 1.0210

  Het valutapaar EUR/USD toont tekenen van stabilisatie. De laatste kaarsen tonen een geleidelijk herstel van de markt beïnvloedt door de kopers.

  Een technische rebound richting het volgend weerstandsniveau op 1.0670$ is mogelijk maar weerlegt niet de huidige neerwaartse tendens.

  Het volgend ondersteuningspunt verwachten we op 1.0210$.

  Grondstof: Spot Gold

  Weerstand MLT: 1233

  Weerstand KT: 1200

  Ondersteuning MLT: 1078

  Ondersteuning KT: 1108

  Sinds het begin van november verkeerd Spot Goud zich in een gevestigde dalende trend. De laatste kaarsen tonen echter tekenen van stabilisatie.

  We merken inderdaad zeer compacte kaarsen op en zijwaartse bewegingen zonder dalen of pieken. Dit toont het gebrek aan druk van verkopers na de sterke recente daling.

  Dit gezegd zijnde, zien we geen enkele significante rebound op de grafiek en de trends blijft derhalve intact en richt zich richting het volgend ondersteuningsniveau op 1108$.

  This article was originally posted by IG.

  Favorites

  SymboolNieuwste prijsWisselenGrafiek

  Live quotes

  Top Promotions
  Top Brokers

  FX Empire - het bedrijf, de medewerkers, dochterondernemingen en geassocieerde deelnemingen zijn niet aansprakelijk noch zullen zij aansprakelijk gesteld worden, gezamenlijk of afzonderlijk, voor enig verlies of schade in verband met de informatie gepubliceerd op deze website. De data die deze website bevat, zijn niet per definitie real-time verstrekt of niet noodzakelijkerwijs accuraat.
  FX Empire ontvangt mogelijk compensatie van de bedrijven in het netwerk.

  Alle prijzen hier worden verstrekt door marktmakers en niet door beurzen. Prijzen zijn daardoor mogelijk niet accuraat en kunnen afwijken van de werkelijke marktprijs. FX Empire draagt geen verantwoordelijkheid voor enig beleggingsverlies dat u mogelijk oploopt als gevolg van het gebruik van enige data binnen het FX Empire.