Over ons - FX Empire

  FX Empire is het vlaggenschip van het FX Empire-netwerk.

  Het FX Empire-netwerk bestaat uit financiële websites van de hoogste kwaliteit.

  Binnen het FX Empire-netwerk voorzien we onze lezers met de meest deskundige en actuele technische analyses, fundamentele analyses en nieuwsberichten; dit alles om hen in staat te stellen zelf de best mogelijke financiële beslissingen te nemen.

  De nieuwsbalies en analyse-afdelingen van het FX Empire-netwerk volgen de internationale markten op de voet en creëren hoogwaardige, exclusieve content op dagelijkse basis. De nieuwsbalies en analyse-afdelingen van het FX Empire-netwerk hebben alle benodigde academische achtergrond op het gebied van financiën of op gerelateerde gebieden; de meesten hebben meer dan 10 jaar praktijkervaring.

  Alle FX Empire-analisten hebben minimaal zeven jaar ervaring met forexhandel en analyses. Het analyseteam van FX Empire creëert dagelijks en wekelijks analyses, zowel op basis van tekst als video’s, en biedt prognoses met betrekking tot hun inschatting van hoe de markten zich bewegen. Onze lezers worden voorzien van data, zowel in tekst, via grafieken als met video’s, waarmee we zorgen voor volledig begrip van wat er zich op de markten afspeelt.

  We breiden onze nieuwsbalies en analyse-afdelingen voortdurend uit, omdat we ernaar streven continue de content te verbreden, die we de bezoekers van het FX Empire-netwerk aanbieden.

  Top Promotions
  Top Brokers

  FX Empire - het bedrijf, de medewerkers, dochterondernemingen en geassocieerde deelnemingen zijn niet aansprakelijk noch zullen zij aansprakelijk gesteld worden, gezamenlijk of afzonderlijk, voor enig verlies of schade in verband met de informatie gepubliceerd op deze website. De data die deze website bevat, zijn niet per definitie real-time verstrekt of niet noodzakelijkerwijs accuraat.
  FX Empire ontvangt mogelijk compensatie van de bedrijven in het netwerk.

  Alle prijzen hier worden verstrekt door marktmakers en niet door beurzen. Prijzen zijn daardoor mogelijk niet accuraat en kunnen afwijken van de werkelijke marktprijs. FX Empire draagt geen verantwoordelijkheid voor enig beleggingsverlies dat u mogelijk oploopt als gevolg van het gebruik van enige data binnen het FX Empire.