FXEMPIRE
Alles
Ad

Pepperstone gebruikersreviews

Terug naar Pepperstone Beoordeling
Pepperstone
4
Op 8 Gebruikersbeoordelingen

Gereguleerd door:ASIC, FCA, DFSA, CySEC, BaFin, SCB

Jaar van oprichting:2010

Hoofdkantoren:Level 16, Tower One, 727 Collins St, Melbourne VIC 3008, Australia

Min deposito:$150

Open rekening

Your capital is at risk

FX Empire houdt zich aan de strenge normen van redactionele richtlijnen voor gebruikersbeoordelingen om u te helpen met vertrouwen beslissingen te nemen.
Tarief Pepperstone
8 Beoordelingen
Gesorteerd op:
Select...
T
Tyler Crawford
5/5
Betrouwbaarheid:
5/5
Platforms:
5.0
Ondersteuning:
5.0
Three main types of trading platforms available

They have the cTrader, MT4 and MAM/PAMM platforms to suit all kinds of traders. In addition, mobile trading on the cTrader and MT4 platforms are also supported.

D
David Werfel
5/5
Betrouwbaarheid:
5/5
Platforms:
5.0
Ondersteuning:
5.0
A True ECN Broker

They also have ECN trading giving traders direct access to liquidity providers and interbank spreads.

J
Joel C Torres
4/5
Betrouwbaarheid:
4/5
Platforms:
4.0
Ondersteuning:
4.0
Competitive Spreads

With ECN access, you can trade with 0 pip spread.

J
Jason N
4/5
Betrouwbaarheid:
4/5
Platforms:
4.0
Ondersteuning:
4.0
Excellent Customer support

customer support service is available 24 hours a day.

T
Thomas Benson
4/5
Betrouwbaarheid:
4/5
Platforms:
4.0
Ondersteuning:
4.0
Localized support is 5 different cities

Pepperstone is able to support their clients on a local in 5 major cities such as Melbourne, London, Dallas, Bangkok and Shanghai.

S
Stefan Bosch
4/5
Betrouwbaarheid:
4/5
Platforms:
4.0
Ondersteuning:
4.0
Multiple Types Of Trading Accounts Available

They have provided 4 different types of trading accounts for you to choose from.

K
Klaus Naumann
4/5
Betrouwbaarheid:
4/5
Platforms:
4.0
Ondersteuning:
4.0
Regulated in Multiple Jurisdictions

This broker is a legitimate broker as you can see that they are regulated by the Australian Securities and Investments Commission and the UK’s Financial Conduct Authority.

M
Monica
2/5
Betrouwbaarheid:
2/5
Platforms:
2.0
Ondersteuning:
2.0
Fake Reviews

I would like to read some reviews of people who have used the platform and their opinion, not copy pasted text from the description, that sound like the broker is just advertising itself.

Tarief Pepperstone

Handel met een gereguleerde broker

BELANGRIJKE DISCLAIMERS
De inhoud op de website omvat algemeen nieuws en publicaties, onze persoonlijke analyse en meningen, en inhoud geleverd door derden, die alleen bedoeld is voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Het vormt geen, en mag niet worden gelezen als, een aanbeveling of advies om welke actie dan ook te ondernemen, inclusief het doen van een investering of het kopen van een product. Bij het nemen van een financiële beslissing dient u uw eigen due diligence-controles uit te voeren, uw eigen discretie te gebruiken en uw bekwame adviseurs te raadplegen. De inhoud van de website is niet persoonlijk aan u gericht en we houden geen rekening met uw financiële situatie of behoeften. De informatie op deze website wordt niet noodzakelijk in realtime verstrekt en is ook niet noodzakelijkerwijs nauwkeurig. De prijzen die hierin worden vermeld, kunnen worden verstrekt door marketmakers en niet door beurzen. Elke handelsbeslissing of andere financiële beslissing die u neemt, valt onder uw volledige verantwoordelijkheid en u mag niet vertrouwen op enige informatie die via de website wordt verstrekt. FX Empire biedt geen enkele garantie met betrekking tot de informatie op de website en is niet verantwoordelijk voor eventuele handelsverliezen die u zou kunnen lijden als gevolg van het gebruik van enige informatie op de website. De website kan advertenties en andere promotionele inhoud bevatten , en FX Empire kan in verband met de inhoud een vergoeding ontvangen van derden. FX Empire onderschrijft geen derde partij of beveelt het gebruik van diensten van derden aan, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw gebruik van de website of diensten van dergelijke derden. FX Empire en haar werknemers, functionarissen, dochterondernemingen en partners zijn niet aansprakelijk en zullen niet aansprakelijk zij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of enige schade als gevolg van uw gebruik van de website of vertrouwen op de informatie op deze website.
RISK DISCLAIMERS
Deze website bevat informatie over cryptocurrencies, contracten voor verschil (CFD's) en andere financiële instrumenten, en over makelaars, beurzen en andere entiteiten die in dergelijke instrumenten handelen. Zowel cryptocurrencies als CFD's zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om geld te verliezen. U dient zorgvuldig te overwegen of u begrijpt hoe deze instrumenten werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. FX Empire moedigt u aan om uw eigen onderzoek uit te voeren voordat u een investeringsbeslissing neemt, en om te voorkomen dat u investeert in een financieel instrument dat je begrijpt niet helemaal hoe het werkt en wat de risico's zijn.