broker

NordFX review en ervaringen 2022

Updated:

Your capital is at risk

While we adhere to strict editorial integrity, this page may refer to our partners' products. Here's how we make money.Learn how we make moneyandour review methodology.

Indruk
Nord FX bied een grote mengeling van niet alleen FX handel (28 paren), maar ook verschillende CFD markten, wat het voor handelaars mogelijk maakt om mee te doen in energiemarkten, toekomsten, edele metalen, indexen en aandelen.  Hierom is het een goede, veelzijdige handelsoplossing voor handelaars over de hele wereld.  Er dient wel opgemerkt te worden dat de Nord FX delaer geen klanten uit te VS accepteerd.
Platform
Nord FX gebruikt de wel

NordFX Main Features
☑️
Reglement
VFSC (Vanuatu)
🗺
Supported Languages
Engels, Spaans, Arabisch, Portugees, Hindi, Chinees, Vietnamees, Indonesisch, Maleis, Thai, Bengaals, Farsi
💰
Products (CFD)
Valuta, Commodities, Indexen, Aandelen, Crypto
💵
Min deposito
$10
💹
Maximale Leverage
1:1000 (VFSC)
🖥
Tradingbureau Type
ECN, Geen dealing desk, STP
See More
Check if...
unknownNordFX accepts clients from your country:
Choose your country:

Your capital is at risk

NordFX Full Review

Indruk

Nord FX bied een grote mengeling van niet alleen FX handel (28 paren), maar ook verschillende CFD markten, wat het voor handelaars mogelijk maakt om mee te doen in energiemarkten, toekomsten, edele metalen, indexen en aandelen.  Hierom is het een goede, veelzijdige handelsoplossing voor handelaars over de hele wereld.  Er dient wel opgemerkt te worden dat de Nord FX delaer geen klanten uit te VS accepteerd.

Platform

Nord FX gebruikt de wel bekende MetaTrader 4 en MetaTrader 5 platforms, alsmede het Mobiel, Web en Mobiele versies van deze.  Ze bieden ook een ongetabelleerd scalping platform aan dat CQG Trader heet en de diepte van markten enz aantoont.

Klanteservice

Nord FX biedt live chat, telefonische- en emailonderseteurning aan.  Het is beschikbaar in verschillende talen en altijd beschikbaar als de markten open zijn

Betrouwbaarheid

Nord FX staat bekend als een betrouwbare dealer.  Het bedrijf is gereguleerd in meerdere landen, zoals Panama and Mauritius.  De platforms zijn ook betrouwbaar aangezien ze industrie standaarden zijn, en de mogelijkheid om de klantenservice altijd te bereiken staat het toe om snelle interacties te hebben tussen de handelaar en het bedrijf.

Commissiess en Spreads

Afhankelijk van de rekening die u kiest kunnen de spreads variabel of vastgesteld zijn.  De hogere dollar rekening zijn degenen met variable spreads en hebben ook variable commissies.  Hierdoor wordt het u geadviseerd om het geschikte commissielevel voor uw handelingsvolume te onderzoeken.  Dit is normaal in de toekomstmarket aangezien de brokers het u vaak toestaan om lagere commissies te betalen als een erkenning voor hoger volume.

 

Promoties

Ondanks dat Nord FX op dit moment geen promotie heeft, hebben ze wel een maandelijkse “demo cup” wedstrijd.  Deze maand is de trekking $3.000, wat handelaars de kans geeft om hun vaardigheden te testen en ook prijzen te winnen.

Conclusie

Nord FX is een goede veelzijdige broker als u wilt handelen in FX en andere markten.  Ze maken gebruik van bekende technologien en u kunt er op rekenen dat ze op diverse wereldmarkten afleveren.

Voordelen:

  • Variabele of vastgestelde spreads.  Dit houdt de spreads strak, wat een van de grootste uitgaven is voor handelaars.  Dit maakt het ook voor u mogelijk om te profiteren van strakke vastgestelde spreads, mocht u willen nieuwshandelen.
  • Het MetaTrader platform is wel bekend en betrouwbaar.  Het wordt al jaren gebruikt en is erg stabiel.
  • Een rekening kan geopend worden voor slechts $5.
  • Het stortingsproces is simepl en snel en kunt MoneyBookers, Liberty Reserve, Pay Web en Credit Cards gebruiken om uw rekening aan te vullen.  Terugtrekking kan andersom.

 

 Nadelen:

  • Amerikanen worden niet geaccepteerd.
  • De variabele spreads kunnen een probleem opleveren gedurende nieuwsevenementen, maar alleen als u het nieuwsbericht wilt scalpen.

broker

Your capital is at risk

See NordFX Full Information
Broker General Information
Handelskenmerken
Other Details
Hoofdkantoor land:
Vanuatu
Jaar van oprichting
2008
Reglement
VFSC (Vanuatu)
Publiekelijk verhandeld
Nee
Aantal medewerkers
100-200
Tradingbureau Type
ECN, Geen dealing desk, STP
Handelsplatformen
MT4
Landen met beperkingen
Verenigde Staten, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Duitsland, Italië, Noord-Korea, Litouwen, Polen, Griekenland, Slowakije, Slovenië, Syrië, Nederland, Portugal, Spanje, Oostenrijk, Soedan, Canada, Cuba
Supported Languages
Engels, Spaans, Arabisch, Portugees, Hindi, Chinees, Vietnamees, Indonesisch, Maleis, Thai, Bengaals, Farsi
Min deposito
$10
Maximale Leverage
1:1000 (VFSC)
Deposito-opties
Bankoverschrijving, Creditcard, Cryptovaluta, Skrill, Neteller, Moneybookers, Webmoney
Opnameopties
Bankoverschrijving, Creditcard, Cryptovaluta, Skrill, Neteller, Moneybookers, Webmoney, QIWI
Cryptovaluta
Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Bitcoin, Litecoin, Zcash, Ripple, Dash, OmiseGO, EOS, Ethereum
Products (CFD)
Valuta, Commodities, Indexen, Aandelen, Crypto
Demorekening
Ja
Islamitische rekening
Ja
Gescheiden rekening
Nee
Beheerde rekening
Ja
icon

Handel met een gereguleerde broker

BELANGRIJKE DISCLAIMERS
De inhoud op de website omvat algemeen nieuws en publicaties, onze persoonlijke analyse en meningen, en inhoud geleverd door derden, die alleen bedoeld is voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Het vormt geen, en mag niet worden gelezen als, een aanbeveling of advies om welke actie dan ook te ondernemen, inclusief het doen van een investering of het kopen van een product. Bij het nemen van een financiële beslissing dient u uw eigen due diligence-controles uit te voeren, uw eigen discretie te gebruiken en uw bekwame adviseurs te raadplegen. De inhoud van de website is niet persoonlijk aan u gericht en we houden geen rekening met uw financiële situatie of behoeften. De informatie op deze website wordt niet noodzakelijk in realtime verstrekt en is ook niet noodzakelijkerwijs nauwkeurig. De prijzen die hierin worden vermeld, kunnen worden verstrekt door marketmakers en niet door beurzen. Elke handelsbeslissing of andere financiële beslissing die u neemt, valt onder uw volledige verantwoordelijkheid en u mag niet vertrouwen op enige informatie die via de website wordt verstrekt. FX Empire biedt geen enkele garantie met betrekking tot de informatie op de website en is niet verantwoordelijk voor eventuele handelsverliezen die u zou kunnen lijden als gevolg van het gebruik van enige informatie op de website. De website kan advertenties en andere promotionele inhoud bevatten , en FX Empire kan in verband met de inhoud een vergoeding ontvangen van derden. FX Empire onderschrijft geen derde partij of beveelt het gebruik van diensten van derden aan, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw gebruik van de website of diensten van dergelijke derden. FX Empire en haar werknemers, functionarissen, dochterondernemingen en partners zijn niet aansprakelijk en zullen niet aansprakelijk zij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of enige schade als gevolg van uw gebruik van de website of vertrouwen op de informatie op deze website.
RISK DISCLAIMERS
Deze website bevat informatie over cryptocurrencies, contracten voor verschil (CFD's) en andere financiële instrumenten, en over makelaars, beurzen en andere entiteiten die in dergelijke instrumenten handelen. Zowel cryptocurrencies als CFD's zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om geld te verliezen. U dient zorgvuldig te overwegen of u begrijpt hoe deze instrumenten werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. FX Empire moedigt u aan om uw eigen onderzoek uit te voeren voordat u een investeringsbeslissing neemt, en om te voorkomen dat u investeert in een financieel instrument dat je begrijpt niet helemaal hoe het werkt en wat de risico's zijn.