broker

IG (US) review en ervaringen 2022

Updated:

Your capital is at risk.

While we adhere to strict editorial integrity, this page may refer to our partners' products. Here's how we make money.Learn how we make moneyandour review methodology.
IG (US) Main Features
☑️
Reglement
NFA (Verenigde Staten), CFTC (Verenigde Staten)
🗺
Supported Languages
Engels
💰
Products (CFD)
Valuta
💵
Min deposito
$250
💹
Maximale Leverage
1:50 (NFA), 1:50 (CFTC)
🖥
Tradingbureau Type
Dealing Desk
See More
Check if...
unknownIG (US) accepts clients from your country:
Choose your country:

Your capital is at risk.

broker

Your capital is at risk.

See IG (US) Full Information
Broker General Information
Handelskenmerken
Other Details
Hoofdkantoor land:
Verenigd Koninkrijk
Jaar van oprichting
1974
Reglement
NFA (Verenigde Staten), CFTC (Verenigde Staten)
Publiekelijk verhandeld
Ja
Aantal medewerkers
200+
Tradingbureau Type
Dealing Desk
Handelsplatformen
MT4
Landen met beperkingen
Russische Federatie, België, Colombia, Congo, Costa Rica, Ivoorkust, Kroatië, Cuba, Equatoriaal-Guinea, Noord-Korea, Lesotho, Guyana, Liberia, Mauritanië, India, Nieuw-Zeeland, Nicaragua, Indonesië , Niger, Hongarije, Nigeria, IJsland, Qatar, Iran, Irak, Afghanistan, Marshalleilanden, Tunesië, Kosovo, Somalië, Zweden, Slovenië, Turkmenistan, Jemen, Syrië, Sierra Leone, Comoren, El Salvador, Servië, Vietnam, Guernsey, Kiribati, Libië, Mozambique, Myanmar , Nederland, Filipijnen, Portugal, Haïti, Spanje, Soedan, Bulgarije, Zimbabwe, Canada
Supported Languages
Engels
Min deposito
$250
Maximale Leverage
1:50 (NFA), 1:50 (CFTC)
Deposito-opties
Bankoverschrijving, Creditcard, ACH
Opnameopties
Bankoverschrijving, Creditcard, ACH
Products (CFD)
Valuta
Demorekening
Ja
Islamitische rekening
Nee
Gescheiden rekening
Nee
Beheerde rekening
Nee
icon

Handel met een gereguleerde broker

BELANGRIJKE DISCLAIMERS
De inhoud op de website omvat algemeen nieuws en publicaties, onze persoonlijke analyse en meningen, en inhoud geleverd door derden, die alleen bedoeld is voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Het vormt geen, en mag niet worden gelezen als, een aanbeveling of advies om welke actie dan ook te ondernemen, inclusief het doen van een investering of het kopen van een product. Bij het nemen van een financiële beslissing dient u uw eigen due diligence-controles uit te voeren, uw eigen discretie te gebruiken en uw bekwame adviseurs te raadplegen. De inhoud van de website is niet persoonlijk aan u gericht en we houden geen rekening met uw financiële situatie of behoeften. De informatie op deze website wordt niet noodzakelijk in realtime verstrekt en is ook niet noodzakelijkerwijs nauwkeurig. De prijzen die hierin worden vermeld, kunnen worden verstrekt door marketmakers en niet door beurzen. Elke handelsbeslissing of andere financiële beslissing die u neemt, valt onder uw volledige verantwoordelijkheid en u mag niet vertrouwen op enige informatie die via de website wordt verstrekt. FX Empire biedt geen enkele garantie met betrekking tot de informatie op de website en is niet verantwoordelijk voor eventuele handelsverliezen die u zou kunnen lijden als gevolg van het gebruik van enige informatie op de website. De website kan advertenties en andere promotionele inhoud bevatten , en FX Empire kan in verband met de inhoud een vergoeding ontvangen van derden. FX Empire onderschrijft geen derde partij of beveelt het gebruik van diensten van derden aan, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw gebruik van de website of diensten van dergelijke derden. FX Empire en haar werknemers, functionarissen, dochterondernemingen en partners zijn niet aansprakelijk en zullen niet aansprakelijk zij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of enige schade als gevolg van uw gebruik van de website of vertrouwen op de informatie op deze website.
RISK DISCLAIMERS
Deze website bevat informatie over cryptocurrencies, contracten voor verschil (CFD's) en andere financiële instrumenten, en over makelaars, beurzen en andere entiteiten die in dergelijke instrumenten handelen. Zowel cryptocurrencies als CFD's zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om geld te verliezen. U dient zorgvuldig te overwegen of u begrijpt hoe deze instrumenten werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. FX Empire moedigt u aan om uw eigen onderzoek uit te voeren voordat u een investeringsbeslissing neemt, en om te voorkomen dat u investeert in een financieel instrument dat je begrijpt niet helemaal hoe het werkt en wat de risico's zijn.