FXEMPIRE
Alles
Ad

Beste Forex Brokers 2021

FX Empire Editorial Board
Laatste Update:
Bij FX Empire houden we ons aan de strenge normen van een beoordelingsproces. Lees meer over ons beoordelingsproces. FX Empire kan compensatie ontvangen. Dit is hoe we geld verdienen.

Plus500

Plus500

Gereguleerd door:FCA, ASIC, CySEC, FSB, ISA, MAS

Jaar van oprichting:2008

Hoofdkantoren:Israël

Min deposito:$100

Bezoek Trader

72% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

FXCM

FXCM

Gereguleerd door:FCA, ASIC, FSP

Jaar van oprichting:1999

Hoofdkantoren:Verenigd Koninkrijk

Min deposito:$300

Bezoek Trader

70% of retail investor accounts lose money

FXTM

FXTM

Gereguleerd door:FCA, CySEC, FSC

Jaar van oprichting:2011

Hoofdkantoren:Cyprus

Min deposito:$10

Bezoek Trader

90% of retail CFD accounts lose money

Etoro

eToro

Gereguleerd door:FCA, ASIC, CySEC, MiFID

Jaar van oprichting:2007

Hoofdkantoren:Cyprus

Min deposito:$200

Bezoek Trader

67% of retail CFD investors lose money

ActivTrades

ActivTrades

Gereguleerd door:FCA, SCB

Jaar van oprichting:2001

Hoofdkantoren:Verenigd Koninkrijk

Min deposito:$500

Bezoek Trader

Your capital is at risk

icon
De beste brokers
Beste brokers

Handel met een gereguleerde broker

BELANGRIJKE DISCLAIMERS
De inhoud op de website omvat algemeen nieuws en publicaties, onze persoonlijke analyse en meningen, en inhoud geleverd door derden, die alleen bedoeld is voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Het vormt geen, en mag niet worden gelezen als, een aanbeveling of advies om welke actie dan ook te ondernemen, inclusief het doen van een investering of het kopen van een product. Bij het nemen van een financiële beslissing dient u uw eigen due diligence-controles uit te voeren, uw eigen discretie te gebruiken en uw bekwame adviseurs te raadplegen. De inhoud van de website is niet persoonlijk aan u gericht en we houden geen rekening met uw financiële situatie of behoeften. De informatie op deze website wordt niet noodzakelijk in realtime verstrekt en is ook niet noodzakelijkerwijs nauwkeurig. De prijzen die hierin worden vermeld, kunnen worden verstrekt door marketmakers en niet door beurzen. Elke handelsbeslissing of andere financiële beslissing die u neemt, valt onder uw volledige verantwoordelijkheid en u mag niet vertrouwen op enige informatie die via de website wordt verstrekt. FX Empire biedt geen enkele garantie met betrekking tot de informatie op de website en is niet verantwoordelijk voor eventuele handelsverliezen die u zou kunnen lijden als gevolg van het gebruik van enige informatie op de website. De website kan advertenties en andere promotionele inhoud bevatten , en FX Empire kan in verband met de inhoud een vergoeding ontvangen van derden. FX Empire onderschrijft geen derde partij of beveelt het gebruik van diensten van derden aan, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw gebruik van de website of diensten van dergelijke derden. FX Empire en haar werknemers, functionarissen, dochterondernemingen en partners zijn niet aansprakelijk en zullen niet aansprakelijk zij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of enige schade als gevolg van uw gebruik van de website of vertrouwen op de informatie op deze website.
RISK DISCLAIMERS
Deze website bevat informatie over cryptocurrencies, contracten voor verschil (CFD's) en andere financiële instrumenten, en over makelaars, beurzen en andere entiteiten die in dergelijke instrumenten handelen. Zowel cryptocurrencies als CFD's zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om geld te verliezen. U dient zorgvuldig te overwegen of u begrijpt hoe deze instrumenten werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. FX Empire moedigt u aan om uw eigen onderzoek uit te voeren voordat u een investeringsbeslissing neemt, en om te voorkomen dat u investeert in een financieel instrument dat je begrijpt niet helemaal hoe het werkt en wat de risico's zijn.