Over ons

FXEmpire Team

FX Empire is het vlaggenschip van het FX Empire-netwerk.

Het FX Empire-netwerk bestaat uit financiële websites van de hoogste kwaliteit.

Binnen het FX Empire-netwerk voorzien we onze lezers met de meest deskundige en actuele technische analyses, fundamentele analyses en nieuwsberichten; dit alles om hen in staat te stellen zelf de best mogelijke financiële beslissingen te nemen.

De nieuwsbalies en analyse-afdelingen van het FX Empire-netwerk volgen de internationale markten op de voet en creëren hoogwaardige, exclusieve content op dagelijkse basis. De nieuwsbalies en analyse-afdelingen van het FX Empire-netwerk hebben alle benodigde academische achtergrond op het gebied van financiën of op gerelateerde gebieden; de meesten hebben meer dan 10 jaar praktijkervaring.

Alle FX Empire-analisten hebben minimaal zeven jaar ervaring met forexhandel en analyses. Het analyseteam van FX Empire creëert dagelijks en wekelijks analyses, zowel op basis van tekst als video’s, en biedt prognoses met betrekking tot hun inschatting van hoe de markten zich bewegen. Onze lezers worden voorzien van data, zowel in tekst, via grafieken als met video’s, waarmee we zorgen voor volledig begrip van wat er zich op de markten afspeelt.

We breiden onze nieuwsbalies en analyse-afdelingen voortdurend uit, omdat we ernaar streven continue de content te verbreden, die we de bezoekers van het FX Empire-netwerk aanbieden.

VOLG ONS

Management Team

Ariel Kogan
Ariel Kogan
VP R&D
Ariel Young
Ariel Young
VP Business Development
Eli Viater
Eli Viater
VP Finance
Rotem Amar
Rotem Amar
VP Product

Our Analysts

ALL ANALYSTS